Sports Performance og styrketræning for atleter

Vi tager din præstation til næste niveau

Er du klar til at tage din sportslige præstation til det næste niveau? Så er du kommet til det helt rette sted. I BARA Fitness har vi mange års erfaring i at arbejde med ambitiøse atleter fra mange forskellige sportsgrene.

Professionelle trænere, der selv har været i gamet og derfor forstår hvad der er på spil og hvor meget det betyder. Vores Sports Performance team består af tidligere elite atleter, som selv har været igennem den målrettede træning og derfor kender til det mentale i at jagte store sportslige drømme.

Alt styrketræning er individualiseret og designet præcis til dine behov. For at sikre denne kvalitet starter alle forløb med en atletevaluering, hvor vi finder en baseline for din mobilitet, styrke, power og speed.

Atletevalueringen anvendes efterfølgende til at udvikle den bedste strategi for dig og din styrketræning.

Når selve planen er på plads, går vi i gang med selve træningen. Her arbejder vi intenst på at hver træning får maximalt udbytte. For at sikre kvaliteten i din styrketræning følger vi dine data nøje. Alt bliver noteret, målt og evalueret, så vi konstant kan træffe de rigtige beslutninger om de næste steps i din plan.

Et vigtigt mantra for vores Sports Performance team er, at styrketræning skal tilføje til din sportslige præstation og ikke efterlade dig helt smadret.​

Top 3 grunde til, at du som atlet skal blive en del af BARA Sports Performance:

1)​ Tag gætværket ud af ligningen. Med os på dit hold, får du garanti for, at den tid du investere i styrketræning skaber værdi for din sportslige præstation.

2)​ Skab mere tid til at fokusere på din sportslige præstation. Du slipper, for at sige det enkelt, for at bruge unødvendig tid og energi på selv at undersøge og planlægge din styrketræning.

3) ​Få en træner, der brænder 100% for at se dig lykkedes og hjælpe dig med at bygge de vigtige fysiske forudsætninger for at præstere i din sport.​

Læs mere om vores muligheder for styrketræning

Hos BARA Fitness tilbyder vi tre forskellige træningsmuligheder med fokus på sports performance:

Personlig træning - se priser og læs mere her

Small Group træning - se priser og læs mere her

Online personlig træning - se priser og læs mere​ her

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@barafitness.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Bara Fitness ApS

CVR​: 43964933

Hellebakken 2A, 8600 Silkeborg​

Klik her for rutevejledning