Hjælp til vægttab, muskelmasse og en sund livsstil

Bliv en stærkere, mere bevægelig og gladere version af dig selv

Hvis du drømmer om at tabe dig, blive stærkere og opbygge muskelmasse, men har brug for hjælp til at holde motivationen ved lige og få de resultater, du ønsker, så er BARA Fitness det perfekte sted for dig. Vi tilbyder professionel hjælp til vægttab og en sund livsstil, og vi hjælper privatpersoner fra Silkeborg, Herning, Ikast-Brande og omegn med at nå deres mål og drømme. Lad os sammen tage skridtet mod en sundere, stærkere og gladere version af dig selv.

BARA Fitness

Kvalitet, uddannelse og det hele menneske​

En stærk baggrund

Vi har begge en baggrund indenfor elite gymnastik.

Europamester i power tumbling

Rasmus er Europamester i powertumbling med Oliver som træner.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med krop og bevægelse.

Vi får dig i mål​

At hjælpe privatpersoner og atleter med at nå deres mål, er noget af det fedeste vi ved.

Sådan
​hjælper vi dig

For mange er det nødvendigt at få professionel hjælp for at opnå et sundere liv og et vægttab. Men det behøver ikke at være en kamp at komme i gang med træning og sundere vaner. Hos BARA Fitness har vi specialiseret os i at hjælpe folk med at få en sundere livsstil og et vægttab, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at opleve de positive effekter, træning kan have på din overordnede sundhed.

Hos BARA Fitness tror vi på de langsigtede løsninger, og derfor vil du ikke finde nogen quick-fixes hos os. I stedet vil vi hjælpe dig med at nå dine mål, uanset om det er vægttab, opbygning af muskelmasse eller en stærkere og sundere krop. Vi vil gøre dette igennem styrketræning og ændringer af dine kostvaner, men vi lægger ikke kostplaner for dig, fordi vi ikke mener, at det er holdbart på længere sigt. Det er vores erfaring, at man kan følge en kostplan i et bestemt antal uger, hvorefter man mister motivationen. Derfor vil vi i stedet vejlede og støtte dig i at ændre dine kostvaner på en holdbar måde, så du kan opnå dine mål og drømme.

Opbygning af styrke og muskelmasse spiller en afgørende rolle, når det kommer til vægttab. Det hjælper dig med at forbrænde flere kalorier, selv når du ikke træner, og det gør det nemmere for dig at holde dit vægttab på længere sigt. Hos BARA Fitness vil vi hjælpe dig med at opbygge styrke og muskelmasse, så du kan opnå dit vægttab og fastholde dine resultater.​

Hvad koster hjælp til vægttab, muskelmasse og en sund livsstil?

Hos BARA Fitness tilbyder vi fleksible træningspakker, så du kan vælge den, der passer bedst til dine mål og dit behov. Du kan vælge mellem 1, 2 eller 3 personlige træninger om ugen, og vores priser ligger mellem 2.400 kr. og 6.000 kr. pr. måned. Læs mere om vores forløb og priser her.

Som vi har nævnt tidligere, er vores hjælp til vægttab ikke et quick-fix, men et længerevarende forløb, hvor vi kan garantere dig at opnå succes. Efter forløbet vil du komme ud på den anden side med en masse viden og knowhow til, hvordan du selv kan holde din træning og dine kostvaner fremadrettet. Gennem forløbet vil træning og sunde kostvaner blive en fast del af din hverdag, og du vil have alle de nødvendige værktøjer til at holde dit vægttab og din sunde livsstil på længere sigt. 

Lad os sammen tage det første skridt mod succes og glæde. 

Priser på 1-1 Personlig Træning

Se vores priser på 1-1 Personlig Træning.

Tag det første skridt mod en stærkere, sundere og mere powerfuld version af dig selv.

Med et videomøde får du mulighed for at se os i øjnene, mens vi diskuterer dine mål og ønsker for dit træningsforløb. Du vil få mulighed for at stille os alle de spørgsmål, du måtte have, og vi vil give dig vores bedste råd og vejledning. Det vil give dig en bedre forståelse af, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål, og hvilken træningspakke der vil passe bedst til dig.

Personlig træner i Silkeborg, Ikast-Brande, Herning og omegn.

Hør hvad vores klienter synes​

Et forløb hos os er et samarbejde mellem BARA Fitness og den enkelte træningsudøver. Vi lægger vægt på at være personlige og tager udgangspunkt i netop din situation og dine mål.

Her kan du se nogle af vores flotte anmeldelser fra seje klienter, som har gennemgået en fantastisk udvikling hos os.

Super tilfreds med hele forløbet

Jeg søgte hjælp til at øge min muskelmasse, da det var gået lidt i stå for mig selv. Derudover ønskede jeg også at udvide min viden indenfor træning, og forbedre mine teknikker.

Jeg fik tildelt nogle super gode programmer, som passede lige til mig. Derudover fik jeg nogle gode samtaler, hvor vi talte teknik, kost, gode råd og træning generelt.

Så min teknik blev generelt bedre, og min viden en hel del bredere, hvilket var hvad jeg ønskede. Min muskelmasse steg også, så alt i alt er jeg supertilfreds!​

Kristian Lind

Helt sikkert det værd!!

BARA Fitness har virkelig ændret min livsstil. Jeg er gået fra at være en okay doven pige til en pige, der ikke kan undvære træning og sund mad i sin hverdag, alt det takket være BARA Fitness!! 

De er superkompetente og er altid klar til at køre motivationen op igen, hvis man skulle ryge ud for, den er på vej ned! Hvis man vil lægge sin livsstil om, så overvej helt klart BARA Fitness!! (:

Louise Hoppe

Bedste trænere i DK

Jeg har nu været klient hos BARA i 3 måneder. De er for vilde. 

Deres programmer bliver tilegnet dig og 100% dig. Man får det lige som man vil have det, og hvis det mindste problem opstår, er de lynhurtige til at komme med et andet forslag. De er fantastiske trænere der har dit mål i fokus og din vej i fokus. 

Jeg vil anbefale BARA til alle, ligegyldigt hvor langt du er i din træningsrejse. Hver eneste dag med BARA bliver man klogere og klogere, hvis man er det mindste i tvivl om hvorfor man gør noget på en bestemt måde er de lynhurtige til at komme med en forklaring og et grundlag for øvelsen.

Alt i alt er BARA helt fantastisk.

Anders Ørom Postborg

Har ikke fortrudt et sekundt

For 3 år siden besluttede jeg mig for at begynde at løbe. Men hver gang jeg var kommet over 5-7 km, kom skaderne. Først hoften, så knæet, ryggen, anklerne, ja you name it. Jeg kæmpede i 2 1/2 år og prøvede alverdens teknikker. I november 2021 startede jeg et forløb hos BARA FITNESS.

Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund. Oliver lavede styrkeprogrammer som hele tiden styrkede og stabiliserede mine svage punkter. Her et halvt år senere har jeg løbet mit første halvmaraton. Udover den gode træning har det været fedt med opmuntring i de hårde tider. Det føles også betryggende at vide at træningen er 100% målrettet og vide at man ikke spilder tiden i træningscentret. 

Jeg vil klart anbefale BARA FITNESS 💪​

Kasper

Kæmpe anbefaling

Har de sidste 4,5 uge knoklet mig igennem mega fed træning og lækker kost. Har aldrig troet at det ville være så nemt at tabe mig. 

BARA Fitness har guidet mig gennem hård træning og kostomlægning. Resultatet kan tydelig ses på vægten og rundt om på kroppen. Fede nye vaner som er kommet for at blive. Mega fedt med daglig kontakt - MAX motiverende. 

Så tusinde tak Oliver og Rasmus - uden jer lå jeg stadig i sofaen ;-)

Mette Bergstrøm

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bara Fitness I/S

Hellebakken 2A, 8600 Silkeborg

CVR: 42372846

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 16 26 86

E-mail: info@barafitness.dk 

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: 08.00 - 15.00