Hjælp til vægttab, muskelmasse og en sund livsstil

Kom i mål med din drømmekrop

Drømmer du om at tabe dig, eller ønsker du at blive stærkere og opbygge muskelmasse, men har du brug for hjælp til at holde motivationen ved lige og til at få de resultater, som du ønsker? Hos BARA Fitness tilbyder vi professionel hjælp til vægttab og en sund livsstil. Vi hjælper privatpersoner fra blandt andet Silkeborg, Herning, Ikast-Brande og omegn med at nå deres drømme og mål.

BARA Fitness

Kvalitet, uddannelse og det hele menneske​

En stærk baggrund

Vi har begge en baggrund indenfor elite gymnastik.

Europamester i power tumbling

Rasmus er Europamester i powertumbling med Oliver som træner.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med krop og bevægelse.

Vi får dig i mål​

At hjælpe privatpersoner og atleter med at nå deres mål, er noget af det fedeste vi ved.

Sådan
​hjælper vi dig

For mange kan det være nødvendigt at få hjælp til at tabe sig og få en sundere livsstil. Vi ved at træning kan være med til at forbedre din overordnede sundhed, og det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med. 

Vi tror på de langvarige løsninger, så derfor får du ikke noget quick-fix hos os. Vi hjælper dig med at nå dine mål hvad end, det er vægttab, opbygning af muskelmasse, eller en stærkere og sundere krop. Dette gøres igennem styrketræning og en ændring af dine kostvaner, men vi lægger ikke kostplaner for dig, da vi ikke mener, at det er holdbart i længden. Det er vores erfaring, at man kan holde en kostplan i et vist antal uger, hvorefter man ender med at miste motivationen.

I stedet forsøger vi at ændre dine vaner omkring træning og kost, så du kan opnå et holdbart og langvarigt vægttab og en sund livsstil. Her spiller det en vigtig rolle, at du får opbygget en masse styrke og muskelmasse på kroppen, da det er med til at hjælpe dig med dit vægttab. 

Hvad koster hjælp til vægttab, muskelmasse og en sund livsstil?

Vi tilbyder længerevarende forløb af 10 til 60 trænings sessioner. Prisen starter fra 7.500 kr. Sessions prisen vil være billigere efter antal sessioner du booker. Læs mere om vores priser her.

Som nævnt er vores hjælp til vægttab ikke et quick-fix, men et længerevarende forløb, hvor vi så til gengæld kan garantere dig for at få succes. Efter forløbet vil du komme ud på den anden side med en masse viden og knowhow til, hvordan du selv kan holde din træning og dine kostvaner fremadrettet, og igennem forløbet er de blevet en fast del af din hverdag.

Få et vægttab for livet

Vi giver dig værktøjer, som giver dig forudsætningerne for, at du kan holde dit vægttab resten af livet. Vil du høre mere? Så kontakt os endelig for hjælp til vægttab.

Priser på 1-1 Personlig Træning

Se vores priser på 1-1 Personlig Træning.

Start din personlige udvikling med et videomøde

Vi anbefaler, at du booker et videomøde. Det er meget mere personligt og vil skabe den bedste start for vores potentielle samarbejde.

Personlig træner i Silkeborg, Ikast-Brande, Herning og omegn.

Hør hvad vores klienter synes​

Et forløb hos os er et samarbejde mellem BARA Fitness og den enkelte træningsudøver. Vi lægger vægt på at være personlige og tager udgangspunkt i netop din situation og dine mål.

Her kan du se nogle af vores flotte anmeldelser fra seje klienter, som har gennemgået en fantastisk udvikling hos os.

Super tilfreds med hele forløbet

Jeg søgte hjælp til at øge min muskelmasse, da det var gået lidt i stå for mig selv. Derudover ønskede jeg også at udvide min viden indenfor træning, og forbedre mine teknikker.

Jeg fik tildelt nogle super gode programmer, som passede lige til mig. Derudover fik jeg nogle gode samtaler, hvor vi talte teknik, kost, gode råd og træning generelt.

Så min teknik blev generelt bedre, og min viden en hel del bredere, hvilket var hvad jeg ønskede. Min muskelmasse steg også, så alt i alt er jeg supertilfreds!​

Kristian Lind

Helt sikkert det værd!!

BARA Fitness har virkelig ændret min livsstil. Jeg er gået fra at være en okay doven pige til en pige, der ikke kan undvære træning og sund mad i sin hverdag, alt det takket være BARA Fitness!! 

De er superkompetente og er altid klar til at køre motivationen op igen, hvis man skulle ryge ud for, den er på vej ned! Hvis man vil lægge sin livsstil om, så overvej helt klart BARA Fitness!! (:

Louise Hoppe

Bedste trænere i DK

Jeg har nu været klient hos BARA i 3 måneder. De er for vilde. 

Deres programmer bliver tilegnet dig og 100% dig. Man får det lige som man vil have det, og hvis det mindste problem opstår, er de lynhurtige til at komme med et andet forslag. De er fantastiske trænere der har dit mål i fokus og din vej i fokus. 

Jeg vil anbefale BARA til alle, ligegyldigt hvor langt du er i din træningsrejse. Hver eneste dag med BARA bliver man klogere og klogere, hvis man er det mindste i tvivl om hvorfor man gør noget på en bestemt måde er de lynhurtige til at komme med en forklaring og et grundlag for øvelsen.

Alt i alt er BARA helt fantastisk.

Anders Ørom Postborg

Har ikke fortrudt et sekundt

For 3 år siden besluttede jeg mig for at begynde at løbe. Men hver gang jeg var kommet over 5-7 km, kom skaderne. Først hoften, så knæet, ryggen, anklerne, ja you name it. Jeg kæmpede i 2 1/2 år og prøvede alverdens teknikker. I november 2021 startede jeg et forløb hos BARA FITNESS.

Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund. Oliver lavede styrkeprogrammer som hele tiden styrkede og stabiliserede mine svage punkter. Her et halvt år senere har jeg løbet mit første halvmaraton. Udover den gode træning har det været fedt med opmuntring i de hårde tider. Det føles også betryggende at vide at træningen er 100% målrettet og vide at man ikke spilder tiden i træningscentret. 

Jeg vil klart anbefale BARA FITNESS 💪​

Kasper

Kæmpe anbefaling

Har de sidste 4,5 uge knoklet mig igennem mega fed træning og lækker kost. Har aldrig troet at det ville være så nemt at tabe mig. 

BARA Fitness har guidet mig gennem hård træning og kostomlægning. Resultatet kan tydelig ses på vægten og rundt om på kroppen. Fede nye vaner som er kommet for at blive. Mega fedt med daglig kontakt - MAX motiverende. 

Så tusinde tak Oliver og Rasmus - uden jer lå jeg stadig i sofaen ;-)

Mette Bergstrøm

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bara Fitness I/S

Hellebakken 2A, 8600 Silkeborg

CVR: 42372846

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 16 26 86

E-mail: info@barafitness.dk 

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket