Priser

Personlig Træning

In-person personlig træning er perfekt for dig, der ikke vil gå på kompromis. Der vil have tingene rettet lige her og nu, og have kvaliteten af din træner til rådighed direkte i din træning.

Til alle klippekort er det muligt at tilkøbe online personlig træning, som vil give dig adgang til løbende sparring, opfølgning og tracking af data.

Se mere info om mulighederne for ratebetaling under hvert klippekort.

  • 10 x træning 6.000 kr.

    Klippekort på 10 x personlig træning. 600 kr. pr. træning. Der er mulighed for at få lagt træningsprogram, så du kan træne ugens resterende træninger på egen hånd. Mulighed for rateopdelt betaling i optil 3 rater.

  • 20 x træning 11.000 kr.

    Klippekort på 20 x personlig træning. 550 kr. pr. træning. For dig der virkelig vil ind i vanen og arbejde struktureret og målrettet med din træning. Det er oplagt at bruge 2 klip om ugen, for at få maksimal effekt. Mulighed for rateopdelt betaling i optil 3 rater.

  • 40 x træning 20.000 kr.

    Klippekort på 40 x personlig træning. 500 kr. pr. træning. Den ultimative træningspakke, for dig der har store ambitioner og mål. Et længerevarende forløb, der sikre dig de bedste forudsætninger for succes. Mulighed for rateopdelt betaling i optil 6 rater.

Dette websted anvender cookies. Ved at fortsætte, accepterer du brugen af cookies.