Personlig træning

Med Oliver Bay & Rasmus Steffensen

Vi tager vores specialområde med i den personlige træning af Hr. & Fru. Hakkebøf. Dig der vil have mere ud af din træning og være 100% sikker på, at du får Value For Money af den tid du investerer i jagten på dine mål. 

I Silkeborg Fitness Center tilbyder vi personlig træning, i toptunede faciliteter og superhyggelige rammer.

Vi kombinerer vores viden og erfaring for at give dig det perfekte forløb, hvor vi arbejder for at opbygge muskler, blive stærkere og forblive atletisk i vores bevægelser op gennem årene.

5/5
“Fuldstændig fantastisk.. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.. Jeg har været i forløb hos bara fitness i et par måneder nu.. Jeg har ellers aldrig kunne holde motivationen oppe.. Men Oliver er super god til at holde ens humør oppe, selv i de hårde tider.. Jeg føler mig 100% Tryk og resultaterne kommer hurtigere end jeg havde regnet med..“

Bettina Jensen

Succes er noget vi Skaber sammen

Som med alt andet godt i livet, så kommer træningsresultaterne ikke uden hårdt arbejde og sved på panden. I et personligt træningsforløb hos os, skal du lære at presse dig selv, træne teknisk flot og have det sjovt mens vi bliver stærkere og bedre.

Vi har et kæmpe konkurrence-gen med i baggagen fra vores tid som eliteatleter, og det er klart til din fordel. Både i form af, at vi vil kæmpe side om side sammen med dig i jagten på målet, men også fordi du næsten altid kan indgå et lille væddemål med din træner i forhold til målsætninger for din progression.

Alle er forskellige og har derfor også forskellige behov i fitnesscenteret. Derfor starter alle vores forløb med en gennemgang af dine mål, tidligere erfaringer med træning, styrker og begrænsninger. Gennem denne evaluering, kan vi skræddersy din personlige træningsplan, så vi får gjort op med begrænsninger, smerter og eventuelt frygt for bestemte bevægelser.

Vores ambition er, at gøre dig klar til at top-præstere i hverdagen og på jobbet.

Hør vores podcast afsnit om, hvorfor vores specialer giver mening i personlig træning af Hr. & Fru Hakkebøf.

Dette websted anvender cookies. Ved at fortsætte, accepterer du brugen af cookies. 

50% på alt personlig træning i hele august

Kom godt fra start efter ferien!

I hele august måned får alle medlemmer i Silkeborg Fitness Center 50% rabat på alt personlig træning.

Lad os sammen komme ind i den gode vane, og kickstarte arbejdet mod fri bevægelse og en stærkere krop.

Skriv dig op, så kontakter vi dig hurtigst muligt.