Performance træning

Med Oliver Bay

Med mange års erfaring inden for sports performance gamet, står jeg klar til at hjælpe dig med at optimere din fysiske præstation.

Performance træning handler om, at din fysiske træning giver dig de bedste fysiske forudsætninger for at top-præstere i din sport.

Det starter alt sammen med at tage et dybdegående kig på sportens fysiske krav og dernæst en vurdering af hvor du står i relation til disse.

Du får en træner, der kender det mentale i at jagte store sportslige drømme. En fysisk træner der selv har levet det, følt det og forstår hvor vigtigt det er for dig.

Hvad kræver det at top-præstere i sport?

Tid i sporten
Styrke
Power
Speed
Conditioning
Mental Game

Det som jeg kan hjælpe dig med

Styrke og conditioning er grundstenene i din fysiske præstationsevne.

En del af vores arbejde sammen vil fokusere på, at gøre dig stærkere i de fundamentale bevægelsesmønstre: Squat, Hinge, Lunge, Horisontalt træk/pres & Vertikalt træk/pres.

Styrken er fundamentet vi bygger videre på i den næste kategori: Power.

Power er vores evne til at udvise vores styrke hurtigt. Med andre ord, er det koblingen mellem vores styrke og speed.

Dette er den fysiske kvalitet, der er mest afgørende for top-præstationer i sporten.

For at optimere dit power output mest muligt, vil jeg teste om du lige nu har primært brug for at blive hurtigere eller stærkere, og vægte den del, der kan have det største impact, højest i din træning. Denne vurdering vil køre sideløbende med vores træning, så vi konstant sikre, at vi arbejder der, hvor vi får bedst bang for the buck.

Handler om vores evne til at flytte vores kropsvægt hurtigt. Det er her vi arbejder med variationer af sprint og plyometri. 

Sammen med styrken udgør speed en stor del af vores power output og spiller ofte en vigtig rolle i din sportslige præstation.

Det er også her, vi vil inkorporere træning af retningsskifte m.m. 

Conditioning er vores arbejdskapacitet, evnen til at producere kraft og fortsætte intenst arbejde over tid.

Rigtig mange sportsgrene (boksning, fodbold, håndbold m.fl.) stiller store krav til atletens conditioning. Enkelte sportsgrene stiller ikke direkte krav til dette under selve udførelsen af konkurrencen (gymnastik, højdespring m.fl.), men det betyder ikke, at conditioning ikke har sin plads i en well rounded plan for atleter i disse sportsgrene. Vores conditioningsniveau har nemlig også indflydelse på vores restitutionsevne.

Vores træningssystem

Min tilgang til din styrketræning bygger på elementerne fra The Conjugate Method. Et system der er blevet brugt i årtier til, blandt andet, at optimere NFL spilleres fysiske og sportslige præstation. Det betyder dog langt fra, at du bare ryger ind i en skabelon! Hver eneste atlet er forskellig og bliver behandlet sådan hos mig. Det overordnede system i træningen sikre, at vi kan skabe succesfulde resultater hver eneste gang, og giver os fleksibiliteten til, at individualisere den enkelte træningsplan efter dine behov og begrænsninger, uden risiko for at vi overser eller glemmer noget undervejs. 

Hvad indebærer et performance træningsforløb?

In-person, online, et mix & small group

Styrken ved at vi er side om side i in-person performance træning er, at vi kan auto-regulere og finjustere undervejs i træningen. Vi skal træne hårdt, smart og sammen jagte nye PR’s, hurtigere sprint-tider og højere hoppe-højder. 

Du får fordelen af det high end udstyr vi bruger til at tracke bar speed, sprinthastigheder, hoppe-højde og meget mere med. Det giver os et ekstra gear i træningen for at optimere din sports performance.

Kvaliteten på online performance træning hos mig skal være i top! Når du som atlet ligger din fysiske træning i mine hænder, skal du kunne stole 100% på, at du får det absolut bedste produkt, også selvom det er online. Derfor vil du opleve at der bliver fulgt op på dine data, at vi løbende vil være i dialog gennem tekst og video.

Det betyder også, at det stilles krav til dig som atlet i et online forløb. Gennem app systemet, skal du registrere træninger, svare på spørgeskemaer og uploade video fra dine træninger. Alt dette bruges til at give dig den bedst mulige feedback, og justere træningsplanerne, så vi konstant optimerer på de små detaljer, som har en kæmpe indflydelse på dine resultater.

Et mix mellem in-person og online performance træning, kan være en rigtig god løsning for mange. Jeg ved, at din kalender kan være travl og omskiftelig, som atlet. Derfor kan smidigheden ved at have træningspas sammen og fortsætte online, være den helt rigtige balance mellem fleksibilitet og top-kvalitet.

Antallet af træningspas kan variere fra alt mellem 1 x om måneden til flere gange om ugen.

At træne i en mindre gruppe, indebærer en lang række fordele.

Behold den tårnhøje kvalitet af et in-person forløb til en reduceret pris, da du og dine team kammerater kan dele udgiften til træningssessionerne. 

Udover den økonomiske fordel, kan performance træning i en mindre gruppe højne motivation, accountability og skabe sund intern konkurrence mellem dig og dinetræningsmakkere.

Anmeldelser fra tidligere atleter

5/5
5/5

Dette websted anvender cookies. Ved at fortsætte, accepterer du brugen af cookies.