Online personlig træning

Træn når du har tid og der hvor du er - men hav fortsat kvaliteten af at have en personlig træner i dit ringhjørne. Med et online forløb er du ikke begrænset af hverken kalenderen eller din geografiske placering.

BARA Fitness

Kvalitet, uddannelse og det hele menneske​

En stærk baggrund

Vi har begge en baggrund indenfor elite gymnastik.

Europamester i power tumbling

Rasmus er Europamester i powertumbling med Oliver som træner.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med krop og bevægelse.

Vi får dig i mål​

At hjælpe privatpersoner og atleter med at nå deres mål, er noget af det fedeste vi ved.

Hvad får jeg i et forløb hos jer?

I et online træningsforløb hos os får du:

  • En makroplan (periodiseret overblik over forløbet).
  • Træningsprogrammer designet specifikt til dine behov.
  • Løbende opfølgning og sparring.
  • Videomøder efter behov.
  • Tracking af træningsdata og progression.

Makroplanen designes ud fra din kalender og hvornår du skal peake. Det sikre at vi får arbejdet med de fysiske egenskaber, det kræver for dig at præstere optimalt ved et givent event, mens der tages hensyn til hvordan dine uger ser ud i perioden. Der udarbejdes en makroplan ved opstart af forløbet, som løbende evalueres og revideres ud fra de ting, der måtte opstå undervejs.​

Træningsprogrammerne designes med udgangspunkt i makroplanen og bliver lavet så de imødekommer det træningsmiljø du har til rådighed. Med træningsmiljø mener vi både det udstyr du har til rådighed og det antal ugentlige træninger, der passer ind i din hverdag. Alt efter dit mål skal du forvente at investere mellem 2-5 træningspas om ugen.

Den løbende opfølgning og sparring vil foregå via chat beskeder og videofeedback. Du vil være i tæt dialog med din træner, og vi bestræber os altid på at svare så hurtigt, men også så grundigt som muligt.

Ved et online forløb er det godt en gang imellem at få kigget hinanden i øjnene og få lavet en status. Det gør vi gennem videomøder. Hyppigheden af disse varierer fra klient til klient og er ikke fastlåst til en bestemt frekvens. Vi tager de videomøder der er behov for, for at du får det bedste forløb.

En af de ting, der gør en stor forskel for din progression er at alt dit træningsdata bliver tracket. Det betyder at vi tæt kan følge din udvikling og monitorere din træningsbelastning.​

Hvorfor er det korteste forløb 4 måneder?

Vi arbejder med en minimumsperiode af 4 måneder, da vi fra forskning ved, at muskelmasse, maximal styrke, power og Rate Of Force Development (RFD) ikke er fysiske egenskaber der kommer over natten, men derimod kræver måneder med hårdt, smart og konsistent arbejde. Så i stedet for at sælge dig et kort forløb, hvor vi ikke kan garantere en målbar fremgang, vægter vi et længere forløb med fokus på kvalitet og udvikling.

Hvilket forløb skal jeg vælge?

DIT FORLØB VIL BESTÅ AF FLERE MESOCYKLUSSER, SOM BYGGER
OVENPÅ HINANDEN, FOR AT SIKRE BEDST MULIG PROGRESSION FOR DIG.

Mesocyklusser er de faser dit forløb opdeles i.

 
Vi arbejder primært med fire fysiske egenskaber; hypertrofi (muskelvækst), maximal styrke, power og RFD.

Længden på dit forløb vil være afgørende for hvor mange fysiske egenskaber vi kan nå at arbejde med og hvor stor en progression vi kan opnå sammen. Uden at lyde alt for meget som en sælger, så er mere tid = mere progression. Når det er sagt, vil du kunne opnå gode resultater uanset om du vælger 4, 8 eller 12 måneder.

Priser

4 måneder

5.500 DKK

1.375 DKK pr. måned

8 måneder

9.500 DKK

1.187,5 DKK pr. måned

12 måneder

12.000 DKK

1.000 DKK pr. måned

Ratebetaling

Det er muligt at få opdelt betalingen i rater.
Ved denne betalingsform tillægges et gebyr på 100 DKK pr. rate.
Det er muligt selv at skræddersy antallet af rater du ønsker betalingen opdelt i.
​Dog vil første rate altid være minimum 50%

Start din personlige udvikling med et videomøde

Vi anbefaler, at du booker et videomøde. Det er meget mere personligt og vil skabe den bedste start for vores potentielle samarbejde.

Personlig træner i Silkeborg, Ikast-Brande, Herning og omegn.

Hør hvad vores atleter synes​

Et forløb hos os er et samarbejde mellem BARA Fitness og den enkelte træningsudøver. Vi lægger vægt på at være personlige og tager udgangspunkt i netop din situation og dine mål.

Her kan du se nogle af vores flotte anmeldelser fra stærke atleter, som har gennemgået en fantastisk udvikling hos os.

Et oplagt valg

Oplagt valg hvis man som sportsudøver skal komme stærkt igen efter en skade.

Mit forløb hos BARA Fitness nærmer sig sin afslutning. Det har været et langt forløb med et brækket ben i juni 2021, hvor jeg har haft glæden af at have Rasmus på sidelinjen. Han er dygtig til sin træningsteori, men det som gør ham og BARA Fitness unikke er det nærvær og den støtte man får i et forløb. Her bliver man taget ligeværdigt med på sidelinjen så forløbet løbende tilpasses 100% af ens behov. Her taler jeg ikke kun om belastning og intensitet af træningerne, men en stor opbakning og forståelse, som når jeg har forklaret mine bekymringer og tanker om mine smerter fra benet, som kan have været svære at gennemskue.

Jeg er sikker på, at jeg har flyttet mig lige så meget mentalt som fysisk og BARA Fitness rummer det hele. Jeg er allerede klar til at give den fuld gas til springgymnastik igen, Tusind tak. 

Kæmpe anbefaling herfra

Mads Andersen

Super træning af BARA

Jeg har fået træning og kost af BARA i omkring 6 måneder. Det har virkelig været en fornøjelse at være en del af sådan et professionelt og vel organiseret forløb.

Jeg har haft Oliver som min coach, og han har virkelig bare været på pletten ift. feedback, sparring og ændringer i mine planer, alt efter hvad jeg havde brug for.

BARA har hjulpet mig i super form op mod EM i power tumbling.

Det har virkelig været en sand fornøjelse at være på forløb ved BARA (Y).

Martin Abildgaard

100% den bedste løsning

BARA Fitness er pisse professionelle, og det har været med til at udvide min horisont inden for styrketræning 😊

De går meget op i en og finder 100% den bedste løsning til en og ens mål!

Kæmpe tommel her fra 👍

Mathias Morsing

BARA Fitness er det bedste

10/10 BARA Fitness er det bedste 💪

Hvis du vil have noget for pengene og virkelig god personlig træning så er det BARA Fitness 🙏 gode feedback og en god struktur og så er Rasmus og Oliver simpelthen for seje til at få en til at blive ved med at kæmpe mod sine mål 🔥💪 fantastisk sted 👍 10/10

Let's go 🙏​

Rasmus Gaarde Sørensen

Gode oplevelser med BARA

Har kun gode oplevelser med BARA Fitness coaching. I mit forløb har jeg opnået positive resultater ved en behagelig og motiverende proces. 

Hvis jeg har haft spørgsmål eller ønsker om ændringer i planen har min coach altid stået klar med hjælp og lyttet til mig. 

Jeg kan klart anbefale at starte et forløb hos BARA Fitness.

Sofie Stausbøl-Grøn

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bara Fitness I/S

Hellebakken 2A, 8600 Silkeborg

CVR: 42372846

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 16 26 86

E-mail: info@barafitness.dk 

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket