Online personlig træning

Træn, når du har tid og hvor du er, men behold kvaliteten af at have en personlig træner i dit ringhjørne. Med et online træningsforløb er du ikke begrænset af hverken din kalender eller din geografiske placering.

Vores online træningsforløb er designet af vores dygtige personlige trænere og tilpasset til dine individuelle behov og mål.

Med vores online træningsforløb kan du træne, når det passer dig, og få støtte, sparring og vejledning fra din personlige træner på vejen mod dine mål. 

Tøv ikke, prøv et online træningsforløb hos BARA Fitness i dag.

BARA Fitness

Kvalitet, uddannelse og det hele menneske​

En stærk baggrund

Vi har begge en baggrund indenfor elite gymnastik.

Europamester i power tumbling

Rasmus er Europamester i powertumbling med Oliver som træner.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med krop og bevægelse.

Vi får dig i mål​

At hjælpe privatpersoner og atleter med at nå deres mål, er noget af det fedeste vi ved.

Hvad får jeg i et forløb hos jer?

I et online træningsforløb hos os får du:

  • En makroplan (periodiseret overblik over forløbet).
  • Træningsprogrammer designet specifikt til dine behov.
  • Løbende opfølgning og sparring.
  • Videomøder efter behov.
  • Tracking af træningsdata og progression.

Vores makroplan designes ud fra din kalender og dine fremtidige events, så vi sikrer, at vi arbejder med de fysiske egenskaber, der kræves for, at du kan præstere optimalt ved et given event. Vi tager også hensyn til, hvordan dine uger ser ud i perioden, så planen passer til dit liv. Ved starten af dit træningsforløb udarbejder vi en makroplan, som vi løbende evaluerer og reviderer i takt med dine fremskridt og eventuelle ændringer i din kalender. På denne måde sikrer vi, at du får en skræddersyet træningsplan, der passer til dine behov og mål.

Træningsprogrammerne er designet ud fra din makroplan og dit træningsmiljø. Vi tager hensyn til det udstyr, du har til rådighed, og det antal ugentlige træninger, der passer ind i din hverdag. Alt efter dit mål skal du forvente at investere mellem 2-5 træningspas om ugen. Dine træningsprogrammer er skræddersyet til at imødekomme dine behov og mål. Vi tilbyder en bred vifte af træningsformer, så du kan finde den form for træning, der passer bedst til dig. 

Den løbende opfølgning og sparring foregår via chatbeskeder og videofeedback. Du vil være i tæt dialog med din træner, og vi bestræber os altid på at give dig hurtig og grundig feedback på dine fremskridt og udfordringer. Vores mål er at give dig den bedst mulige støtte og motivation på din træningsrejse. Derfor vil din træner altid være tilgængelig for at besvare dine spørgsmål, give råd og vejledning, og hjælpe dig med at nå dine mål. Med den tætte dialog og sparring kan du føle dig sikker på, at du altid har en ekspert ved din side, der kan hjælpe dig med at opnå de resultater, du ønsker.

Ved et online træningsforløb er det vigtigt at få kigget hinanden i øjnene og få lavet en status fra tid til anden. Det gør vi gennem videomøder, hvor vi kan diskutere dine fremskridt, udfordringer og mål. Hyppigheden af videomøder varierer fra klient til klient, og vi tager de videomøder, der er behov for, så du får det bedste træningsforløb. Vores trænere vil altid være tilgængelige for at støtte og vejlede dig, og vi vil tilpasse antallet af videomøder, så de passer til dit behov. Med vores videomøder får du en personlig og tæt kontakt med din træner

En af de ting, der gør en stor forskel for din progression, er at tracke med dine træningsdata. Det betyder, at vi kan følge din udvikling tæt og monitorere din træningsbelastning for at sikre, at du opnår de bedste resultater. Ved at have et godt overblik over dine træningsdata kan vi træffe datadrevne beslutninger om din træning, så du kan fortsætte med at forbedre dig og nå dine mål.

Hvorfor er det korteste forløb 4 måneder?

For at opnå de bedste resultater arbejder vi med en minimumsperiode på 4 måneder. Dette skyldes, at vi fra forskning ved, at muskelmasse, maximal styrke, power og Rate Of Force Development (RFD) ikke er fysiske egenskaber, der kommer over natten, men derimod kræver måneder med hårdt, smart og konsistent arbejde. I stedet for at sælge dig et kort forløb, hvor vi ikke kan garantere en målbar fremgang, vægter vi et længere forløb med fokus på kvalitet og udvikling. På den måde kan vi hjælpe dig med at opbygge større muskler, øge din styrke og power, og forbedre din Rate Of Force Development, så du kan nå dine mål og opleve fremgang i din træning.

Hvilket forløb skal jeg vælge?

Dit forløb vil bestå af flere mesocyklusser, der bygger ovenpå hinanden for at sikre den bedst mulige progression for dig. Mesocyklusserne er de faser, dit forløb opdeles i, og de er designet ud fra makroplanen for at give dig de bedste resultater. 

Ved at strukturere dit forløb i mesocyklusser kan vi sikre, at du oplever fremgang i din træning, og at du får mest muligt ud af hver enkelt træningsperiode. 

Længden på dit forløb vil være afgørende for, hvor mange fysiske egenskaber vi kan nå at arbejde med og hvor stor en progression vi kan opnå sammen. Jo mere tid vi har, jo større progression kan vi opnå. Tidshorisonten frem til dit næste peak spiller selvfølgelig også en afgørende rolle for, hvor langt et forløb du skal vælge. Hvis vores standarder på 4, 8 eller 12 måneder ikke passer ind i din sportslige kalender, så finder vi 100% en løsning, der passer til dig. På den måde kan vi sammen sikre, at du opnår de bedste resultater og fortsætter med at forbedre dig. 

Priser

4 måneder

5.500 DKK

1.375 DKK pr. måned

8 måneder

9.500 DKK

1.187,5 DKK pr. måned

12 måneder

12.000 DKK

1.000 DKK pr. måned

Ratebetaling

Det er muligt at få opdelt betalingen i rater, så du kan betale for dit forløb i flere mindre beløb. Ved denne betalingsform tillægges et gebyr på 100 DKK pr. rate. Det er også muligt for dig selv at skræddersy antallet af rater, du ønsker betalingen opdelt i. Dog vil første rate altid være minimum 50%. På den måde kan du betale for dit forløb på en måde, der passer ind i din økonomi, uden at det går ud over kvaliteten af dit forløb.

Tag det første skridt mod en stærkere, sundere og mere powerfuld version af dig selv.

Med et videomøde får du mulighed for at se os i øjnene, mens vi diskuterer dine mål og ønsker for dit træningsforløb. Du vil få mulighed for at stille os alle de spørgsmål, du måtte have, og vi vil give dig vores bedste råd og vejledning. Det vil give dig en bedre forståelse af, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål, og hvilken træningspakke der vil passe bedst til dig.

Personlig træner i Silkeborg, Ikast-Brande, Herning og omegn.

Hør hvad vores atleter synes​

Vores forløb er designet til at imødekomme dine individuelle behov og mål. Vi tror på en personlig tilgang til træning

og vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du når dine drømme og opnår de bedst mulige resultater.

​​

Vores dedikerede team af professionelle trænere har en passion for at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale.

Gennem vores forløb får du adgang til ekspertise, teknisk feedback og struktureret planlægning, som vil hjælpe dig

med at blive den bedste udgave af dig selv.

Læs mere om vores forløb og se anmeldelser fra stærke klienter, der har oplevet en fantastisk udvikling hos os.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at nå dine mål og opnå større præstationer

Et oplagt valg

Oplagt valg hvis man som sportsudøver skal komme stærkt igen efter en skade.

Mit forløb hos BARA Fitness nærmer sig sin afslutning. Det har været et langt forløb med et brækket ben i juni 2021, hvor jeg har haft glæden af at have Rasmus på sidelinjen. Han er dygtig til sin træningsteori, men det som gør ham og BARA Fitness unikke er det nærvær og den støtte man får i et forløb. Her bliver man taget ligeværdigt med på sidelinjen så forløbet løbende tilpasses 100% af ens behov. Her taler jeg ikke kun om belastning og intensitet af træningerne, men en stor opbakning og forståelse, som når jeg har forklaret mine bekymringer og tanker om mine smerter fra benet, som kan have været svære at gennemskue.

Jeg er sikker på, at jeg har flyttet mig lige så meget mentalt som fysisk og BARA Fitness rummer det hele. Jeg er allerede klar til at give den fuld gas til springgymnastik igen, Tusind tak. 

Kæmpe anbefaling herfra

Mads Andersen

Super træning af BARA

Jeg har fået træning og kost af BARA i omkring 6 måneder. Det har virkelig været en fornøjelse at være en del af sådan et professionelt og vel organiseret forløb.

Jeg har haft Oliver som min coach, og han har virkelig bare været på pletten ift. feedback, sparring og ændringer i mine planer, alt efter hvad jeg havde brug for.

BARA har hjulpet mig i super form op mod EM i power tumbling.

Det har virkelig været en sand fornøjelse at være på forløb ved BARA (Y).

Martin Abildgaard

100% den bedste løsning

BARA Fitness er pisse professionelle, og det har været med til at udvide min horisont inden for styrketræning 😊

De går meget op i en og finder 100% den bedste løsning til en og ens mål!

Kæmpe tommel her fra 👍

Mathias Morsing

BARA Fitness er det bedste

10/10 BARA Fitness er det bedste 💪

Hvis du vil have noget for pengene og virkelig god personlig træning så er det BARA Fitness 🙏 gode feedback og en god struktur og så er Rasmus og Oliver simpelthen for seje til at få en til at blive ved med at kæmpe mod sine mål 🔥💪 fantastisk sted 👍 10/10

Let's go 🙏​

Rasmus Gaarde Sørensen

Gode oplevelser med BARA

Har kun gode oplevelser med BARA Fitness coaching. I mit forløb har jeg opnået positive resultater ved en behagelig og motiverende proces. 

Hvis jeg har haft spørgsmål eller ønsker om ændringer i planen har min coach altid stået klar med hjælp og lyttet til mig. 

Jeg kan klart anbefale at starte et forløb hos BARA Fitness.

Sofie Stausbøl-Grøn

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bara Fitness I/S

Hellebakken 2A, 8600 Silkeborg

CVR: 42372846

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 16 26 86

E-mail: info@barafitness.dk 

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: 08.00 - 15.00