Om os

Vores mission er at hjælpe dig til at præstere bedre!

BARA Fitness - stiftet af elitegymnaster med en vision om at sikre optimeret performance

Vi tror på, at hvis man skal være verdensmester, så skal man specialisere sig. Derfor er vores DNA gennemsyret af, at hvert eneste medlem af vores team har sit eget specialområde, som de har nørdet og dygtiggjort sig inden for.

Uddannelse er grundstenen i specialiseringen af vores team-medlemmer. Derfor prioriteres det selvfølgelig, at alle minimum en gang om året sendes på kursus, seminar e.l. for konstant at være skarp på den nyeste viden.

I BARA Fitness har vi en holistisk tilgang til træning. Vi mener, at der er flere parametre, der spiller en rolle i din succes, end dem der lige foregår i styrkelokalet. Alle disse faktorer skal der tages højde for, så det hele går op i en højere enhed, og skaber rammen for, at vi sammen kan jagte målene og hæve baren.

Vores værdier

top
Kvalitet

Vi stræber efter at levere den bedste kvalitet hver eneste gang. Derfor er uddannelse og nysgerrighed prioriteret højt

Integritet og
ærligt

Vi sælger ikke noget, vi ikke kan stå inde for. Ærlighed og integritet er kerneværdier i vores forretning

Dedikation til
dine mål

Når først vi arbejder sammen, er dine mål vores mål. Vi går 100% ind i jagten sammen med dig

Mental
sundhed

Selvom vi jagter store ambitioner sammen, er din sundhed og sikkerhed vigtig for os. Netop derfor samarbejder vi med Jesper Fries (sportspsykologisk konsulent)

Mød vores team

Oliver Bay

Personlig træner
Speciale: Sports Performance

Siden 2013 har jeg arbejdet med nogle af verdens dygtigste gymnaster, og fokuseret på, hvordan en struktureret, målrettet og evidensbaseret tilgang til den fysiske træning kan gøre en kæmpe forskel for dig. Performance træning handler om at gøre dig mere bevægelig, stærkere, hurtigere og mere eksplosiv i dine bevægelser, samt mindske skadesrisikoen. Elementer der er altafgørende i sportens verden.

Uddannelse
Strength System Int. Cert. lv. 3
DIF, Diplomtræner
DIF, Idrætscoach 1
VIA University College, Sportstræner

Kontaktoplysninger
+45 29 16 26 86
oliver@barafitness.dk

Rasmus Steffensen

Personlig træner
Speciale: Muskelopbygning

Jeg har dyrket elitegymnastik i 15 år, hvor jeg har rejst verden rundt og konkurreret på de store internationale scener ved europamesterskaber, verdensmesterskaber og World Games. Dette har været med til at skabe min kæmpe passion for styrketræning. Efter jeg sagde farvel til gymnastikscenen, har jeg sat jagten ind på en ny scene inden for bodybuilding. Gennem uddannelse, nysgerrighed og min egen træning har jeg specialiseret mig i, hvordan vi bygger så meget muskelmasse som muligt.

Uddannelse
Personlig træner

Kontaktoplysninger
+45 20 81 10 57
rasmus@barafitness.dk

Mads Andersen

Fysioterapeut

Gymnastikkens verden og en stor glæde ved bevægelse og et hav af træningsformer har i årenes løb skubbet mig mod en voksende interesse for, hvordan kroppen fungerer når vi bevæger os.
I sidste ende ledte det til, at jeg læste til fysioterapeut, hvor jeg har fordybet mig i arbejdet med at forstå og håndtere smerter. Til dagligt arbejder jeg med at hjælpe mennesker med at håndtere deres kroniske smerter og den kompleksitet som de rummer.
Nu er jeg klar til også at byde ind til håndteringen af akutte smerter, som hører sportsverdenen.

Uddannelse
Fysioterapeut
Reconciling biomechanics with pain science

Kontaktoplysninger
mads@barafitness.dk

Skub Grænser
Opnå Målene

Tag det første skridt mod dine mål og drømme i dag

Dette websted anvender cookies. Ved at fortsætte, accepterer du brugen af cookies.