Om BARA Fitness​

Vores vision er at hjælpe sportsatleter og privatpersoner til at nå vanvittige højder. Vi er super inspireret af alle de udøvere, og private der giver den gas og jagter store drømme.

Vores formål er at sikre, at den tid du investere i styrketræningslokalet giver de resultater du ønsker, og for atleten er nødvendige for den sportslige præstation.

Vores værdier er kvalitet, uddannelse og det hele menneske. For os går de to første værdier hånd i hånd. I vores ​øjne kan man ikke levere kvalitet uden at have det nødvendige uddannelsesniveau samt søge ny viden og information på daglig basis.

Vi stræber efter at give vores kunder det bedste produkt, og netop derfor er vores tilgang til træning meget evidensbaseret.

Fokus på det hele menneske betyder for os, at der skal være plads til livet. Vi mener at det kræver god struktur på sin hverdag, træning og skole/job for at lykkedes som atlet. Derfor er dette også et fokusområde i et forløb hos os.​​

BARA Fitness

Kvalitet, uddannelse og det hele menneske​

En stærk baggrund

Vi har begge en baggrund indenfor elite gymnastik.

Europamester i power tumbling

Rasmus er Europamester i powertumbling med Oliver som træner.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med krop og bevægelse.

Vi får dig i mål​

At hjælpe privatpersoner og atleter med at nå deres mål, er noget af det fedeste vi ved.

Rasmus Steffensen & Oliver Bay​

Fra gymnastiknørder til fysiske træningsnørder

​Vi har begge en bagrund inden for elite gymnastik.

Rasmus som en af de bedste atleter i verden, og Oliver som en af de førende trænere i Danmark. Vi har arbejdet tæt sammen de sidste 8 år, hvor vi har skubbet til grænserne for gymnastikken og specialiseret os i hvilke typer styrketræning der virker, for at give atleter de absolut bedste fysiske forudsætninger for store præstationer. 

Start din personlige udvikling med et videomøde

Vi anbefaler, at du booker et videomøde. Det er meget mere personligt og vil skabe den bedste start for vores potentielle samarbejde.

Hør hvad vores klienter synes​

Et forløb hos os er et samarbejde mellem BARA Fitness og den enkelte træningsudøver. Vi lægger vægt på at være personlige og tager udgangspunkt i netop din situation og dine mål.

Her kan du se nogle af vores flotte anmeldelser fra stærke klienter, som har gennemgået en fantastisk udvikling hos os.

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Super træning af BARA

Jeg har fået træning og kost af BARA i omkring 6 måneder. Det har virkelig været en fornøjelse at være en del af sådan et professionelt og vel organiseret forløb.

Jeg har haft Oliver som min coach, og han har virkelig bare været på pletten ift. feedback, sparring og ændringer i mine planer, alt efter hvad jeg havde brug for.
BARA har hjulpet mig i super form op mod EM i power tumbling.

Det har virkelig været en sand fornøjelse at være på forløb ved BARA.

Martin Abildgaard

BARA FITNESS ER DET BEDSTE

10/10 BARA Fitness er det bedste 💪

Hvis du vil have noget for pengene og virkelig god personlig træning så er det BARA Fitness 🙏 gode feedback og en god struktur og så er Rasmus og Oliver simpelthen for seje til at få en til at blive ved med at kæmpe mod sine mål 🔥💪 fantastisk sted 👍 10/10

Let's go 🙏​

Rasmus Gaarde Sørensen

Kæmpe anbefaling

Har de sidste 4,5 uge knoklet mig igennem mega fed træning og lækker kost. Har aldrig troet at det ville være så nemt at tabe mig.

BARA Fitness har guidet mig gennem hård træning og kostomlægning. Resultatet kan tydelig ses på vægten og rundt om på kroppen. Fede nye vaner som er kommet for at blive. Mega fedt med daglig kontakt - MAX motiverende.

Så tusinde tak Oliver og Rasmus - uden jer lå jeg stadig i sofaen ;-)

Mette Bergstrøm

Super tilfreds med forløbet

Jeg søgte hjælp til at øge min muskelmasse, da det var gået lidt i stå for mig selv. Derudover ønskede jeg også at udvide min viden indenfor træning, og forbedre mine teknikker.

Jeg fik tildelt nogle super gode programmer, som passede lige til mig. Derudover fik jeg nogle gode samtaler, hvor vi talte teknik, kost, gode råd og træning generelt.

Så min teknik blev generelt bedre, og min viden en hel del bredere, hvilket var hvad jeg ønskede. Min muskelmasse steg også, så alt i alt er jeg supertilfreds!

Kristian Lind

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bara Fitness I/S

Hellebakken 2A, 8600 Silkeborg

CVR: 42372846

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 16 26 86

E-mail: info@barafitness.dk 

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket