Om BARA Fitness​

​BARA Fitness er etableret i 2021 af Rasmus Steffensen og Oliver Bay med det ene formål at bringe kvalitet ind i træningen for atleter, der stræber efter at levere verdensklasse præstationer, samt for den generelle befolkning, der ønsker at forbedre deres livskvalitet gennem en mere funktionel, stærk og fri bevægelig krop.

Vi forstår, at tid er en kostbar ressource, derfor er vores mantra, at den tid, du investerer i fysisk træning, skal give dig de resultater, du ønsker.

BARA Fitness' værdigrundlag bygger på kvalitet, uddannelse og det hele mennesket.

Vi er altid i konstant udvikling for at kunne give vores kunder den ultimative træningsoplevelse.

​Vi tilbyder både 1-1 og gruppe træning i Silkeborg, hvor vi skræddersyer en plan, der passer perfekt til dine fysiske behov og målsætning.

Vi har store ambitioner for vores virksomhed, men vi vil aldrig gå på kompromis med service og kvalitet. Derfor vil du aldrig opleve, at en enkelt personlig træner i BARA Fitness skal håndtere urimelige mængder af klienter. I stedet vil vi ansætte flere kompetente personlige trænere efter behov.

Vores mål er at levere den bedst mulige træningsoplevelse til hver enkelt klient, så de kan opnå de resultater, de ønsker. Vi tror på, at gennem personlig og dedikeret træning, kan vi hjælpe vores klienter med at nå deres mål og forbedre deres livskvalitet.

BARA Fitness

Kvalitet, uddannelse og det hele menneske​

En stærk baggrund

Vi har begge en baggrund indenfor elite gymnastik.

Europamester i power tumbling

Rasmus er Europamester i powertumbling med Oliver som træner.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med krop og bevægelse.

Vi får dig i mål​

At hjælpe privatpersoner og atleter med at nå deres mål, er noget af det fedeste vi ved.

Rasmus Steffensen & Oliver Bay​

Fra gymnastiknørder til fysiske træningsnørder

Vi har begge en baggrund inden for elitegymnastik. Rasmus som en af verdens bedste atleter, og Oliver som en af Europas førende trænere. Vi har arbejdet tæt sammen de sidste 9 år, hvor vi har udforsket grænserne for gymnastikken og specialiseret os i hvilke typer styrketræning, der virker for at give atleterne de absolut bedste fysiske forudsætninger for store præstationer.

Vores passion for træning og vores ekspertise inden for kroppens funktionalitet har ført os til at starte BARA Fitness. Vi vil bringe vores viden og erfaringer inden for styrketræning til alle, der ønsker at forbedre deres livskvalitet og præstationer.

Tag det første skridt mod en stærkere, sundere og mere powerfuld version af dig selv.

Med et videomøde får du mulighed for at se os i øjnene, mens vi diskuterer dine mål og ønsker for dit træningsforløb. Du vil få mulighed for at stille os alle de spørgsmål, du måtte have, og vi vil give dig vores bedste råd og vejledning. Det vil give dig en bedre forståelse af, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål, og hvilken træningspakke der vil passe bedst til dig.

Hør hvad vores klienter synes​

Vores forløb er designet til at imødekomme dine individuelle behov og mål. Vi tror på en personlig tilgang til træning og vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du når dine drømme og opnår de bedst mulige resultater.

Vores dedikerede team af professionelle trænere har en passion for at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale. Gennem vores forløb får du adgang til ekspertise, teknisk feedback og struktureret planlægning, som vil hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv.

Læs mere om vores forløb og se anmeldelser fra stærke klienter, der har oplevet en fantastisk udvikling hos os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at nå dine mål og opnå større præstationer

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Super træning af BARA

Jeg har fået træning og kost af BARA i omkring 6 måneder. Det har virkelig været en fornøjelse at være en del af sådan et professionelt og vel organiseret forløb.

Jeg har haft Oliver som min coach, og han har virkelig bare været på pletten ift. feedback, sparring og ændringer i mine planer, alt efter hvad jeg havde brug for.
BARA har hjulpet mig i super form op mod EM i power tumbling.

Det har virkelig været en sand fornøjelse at være på forløb ved BARA.

Martin Abildgaard

BARA FITNESS ER DET BEDSTE

10/10 BARA Fitness er det bedste 💪

Hvis du vil have noget for pengene og virkelig god personlig træning så er det BARA Fitness 🙏 gode feedback og en god struktur og så er Rasmus og Oliver simpelthen for seje til at få en til at blive ved med at kæmpe mod sine mål 🔥💪 fantastisk sted 👍 10/10

Let's go 🙏​

Rasmus Gaarde Sørensen

Kæmpe anbefaling

Har de sidste 4,5 uge knoklet mig igennem mega fed træning og lækker kost. Har aldrig troet at det ville være så nemt at tabe mig.

BARA Fitness har guidet mig gennem hård træning og kostomlægning. Resultatet kan tydelig ses på vægten og rundt om på kroppen. Fede nye vaner som er kommet for at blive. Mega fedt med daglig kontakt - MAX motiverende.

Så tusinde tak Oliver og Rasmus - uden jer lå jeg stadig i sofaen ;-)

Mette Bergstrøm

Super tilfreds med forløbet

Jeg søgte hjælp til at øge min muskelmasse, da det var gået lidt i stå for mig selv. Derudover ønskede jeg også at udvide min viden indenfor træning, og forbedre mine teknikker.

Jeg fik tildelt nogle super gode programmer, som passede lige til mig. Derudover fik jeg nogle gode samtaler, hvor vi talte teknik, kost, gode råd og træning generelt.

Så min teknik blev generelt bedre, og min viden en hel del bredere, hvilket var hvad jeg ønskede. Min muskelmasse steg også, så alt i alt er jeg supertilfreds!

Kristian Lind

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bara Fitness I/S

Hellebakken 2A, 8600 Silkeborg

CVR: 42372846

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 16 26 86

E-mail: info@barafitness.dk 

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: 08.00 - 15.00