Klubsamarbejde

Boost jeres fysiske træning i klubben

Arendal Turnforening i Norge havde længe kørt samme model, som de fleste klubber fortsat gør. Trænerne stod for både den sportsspecifikke og fysiske træning. Arendal havde dog en ambition om at give trænerne i klubben mere tid til at fokusere på den sportsspecifikke træning. 

Sammen brainstormede vi et koncept, som havde til formål at imødekomme netop disse ambitioner. Den fysiske træning af pigerne blev uddelegeret til os, og vi skulle varetage alt planlægning, strukturering og periodisering af pigernes fysiske træning. Med andre ord kunne trænerne fokuserer på den sportsspecifikke træning og ’kun’ afvikle planerne, som vi leverer, for den fysiske træning.

Undervejs i udviklingen af konceptet blev det klart for os og trænerteamet, at det var nødvendigt med online teknisk feedback til pigerne, så trænerteamet konstant fik flere værktøjer til at hjælpe gymnasterne bedst muligt i den daglige træning.

​Da vi trykkede på GO knappen startede vi med et møde med trænerteamet, hvor vi fik indblik i deres årshjul, prioriterede konkurrencer m.m. Ud fra dette årshjul gik vi i gang med at udarbejde de nødvendige planer for den fysiske træning. Siden har ugentlig sparring og opfølgning på pigernes video af den fysiske træning, dannet rammen for et stærkt samarbejde om at få pigerne klar til toppræstation.

En af de konkurrencer, som trænerteamet prioriterede højt på listen, var Norgesmesterskabet (NM), som blev afviklet i weekenden d. 25. – 27. november 2022.

Det var derfor tydeligt, at vi skulle periodisere den fysiske træning, så pigerne havde de bedst mulige fysiske forudsætninger for at toppræstere ved netop denne konkurrence.

Sparringen med trænerteamet og den periodiserede plan resulterede i et fantastisk resultat for holdet ved NM. For første gang i historien endte de nemlig øverst på skamlen, med guld om halsen, store smil og kan nu kalde sig Norges bedste junior piger i 2022.

BARA Fitness

Kvalitet, uddannelse og det hele menneske​

En stærk baggrund

Vi har begge en baggrund indenfor elite gymnastik.

Europamester i power tumbling

Rasmus er Europamester i powertumbling med Oliver som træner.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med krop og bevægelse.

Vi får dig i mål​

At hjælpe privatpersoner og atleter med at nå deres mål, er noget af det fedeste vi ved.

Har din klub samme ambition som Arendal?

At give jeres trænere mere tid til det de er bedst til - den sportsspecifikke træning!​

For at hjælpe jer med at nå jeres ambitioner og målsætninger tilbyder vi tre forskellige løsninger. 

Vores professionelle team af trænere har stor erfaring med at arbejde med atleter, der stræber efter toppræstationer. Vi vil hjælpe jeres kompetente sportsspecifikke trænere med at holde fokus på denne del af træningen, så I kan fokusere på at nå jeres mål. 

Priserne på vores pakker dækker 1 hold i jeres klub. 

Lad os hjælpe jer med at blive endnu bedre og nå ny højder!

BASIS

Indeholder:

1 års fysisk træningsplan, periodiseret efter jeres årshjul

Online sparring med trænerteamet

Online opfølgning med udøverne

22.500 DKK

PREMIUM

Indeholder:

1 års fysisk træningsplan, periodiseret efter jeres årshjul

Online sparring med trænerteamet

Online opfølgning med udøverne

Fysiske opstartsdage for hver træningsblok

42.500 DKK

+ transport udgifter til opstartsdage

​PRO

Indeholder:

1 års fysisk træningsplan, periodiseret efter jeres årshjul

Gruppetræning med udøverne

Fysiske sparringsmøder med trænerteamet

Kontakt os

Prisen aftales efter behov og størrelse på aftalen

Tag det første skridt mod en stærkere, sundere og mere powerfuld version af dig selv.

Med et videomøde får du mulighed for at se os i øjnene, mens vi diskuterer dine mål og ønsker for dit træningsforløb. Du vil få mulighed for at stille os alle de spørgsmål, du måtte have, og vi vil give dig vores bedste råd og vejledning. Det vil give dig en bedre forståelse af, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål, og hvilken træningspakke der vil passe bedst til dig.

Hør hvad vores klienter synes​

Vores forløb er designet til at imødekomme dine individuelle behov og mål. Vi tror på en personlig tilgang til træning og vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du når dine drømme og opnår de bedst mulige resultater.

Vores dedikerede team af professionelle trænere har en passion for at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale. Gennem vores forløb får du adgang til ekspertise, teknisk feedback og struktureret planlægning, som vil hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv.

Læs mere om vores forløb og se anmeldelser fra stærke klienter, der har oplevet en fantastisk udvikling hos os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at nå dine mål og opnå større præstationer

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Super træning af BARA

Jeg har fået træning og kost af BARA i omkring 6 måneder. Det har virkelig været en fornøjelse at være en del af sådan et professionelt og vel organiseret forløb.

Jeg har haft Oliver som min coach, og han har virkelig bare været på pletten ift. feedback, sparring og ændringer i mine planer, alt efter hvad jeg havde brug for.
BARA har hjulpet mig i super form op mod EM i power tumbling.

Det har virkelig været en sand fornøjelse at være på forløb ved BARA.

Martin Abildgaard

BARA FITNESS ER DET BEDSTE

10/10 BARA Fitness er det bedste 💪

Hvis du vil have noget for pengene og virkelig god personlig træning så er det BARA Fitness 🙏 gode feedback og en god struktur og så er Rasmus og Oliver simpelthen for seje til at få en til at blive ved med at kæmpe mod sine mål 🔥💪 fantastisk sted 👍 10/10

Let's go 🙏​

Rasmus Gaarde Sørensen

Kæmpe anbefaling

Har de sidste 4,5 uge knoklet mig igennem mega fed træning og lækker kost. Har aldrig troet at det ville være så nemt at tabe mig.

BARA Fitness har guidet mig gennem hård træning og kostomlægning. Resultatet kan tydelig ses på vægten og rundt om på kroppen. Fede nye vaner som er kommet for at blive. Mega fedt med daglig kontakt - MAX motiverende.

Så tusinde tak Oliver og Rasmus - uden jer lå jeg stadig i sofaen ;-)

Mette Bergstrøm

Super tilfreds med forløbet

Jeg søgte hjælp til at øge min muskelmasse, da det var gået lidt i stå for mig selv. Derudover ønskede jeg også at udvide min viden indenfor træning, og forbedre mine teknikker.

Jeg fik tildelt nogle super gode programmer, som passede lige til mig. Derudover fik jeg nogle gode samtaler, hvor vi talte teknik, kost, gode råd og træning generelt.

Så min teknik blev generelt bedre, og min viden en hel del bredere, hvilket var hvad jeg ønskede. Min muskelmasse steg også, så alt i alt er jeg supertilfreds!

Kristian Lind

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bara Fitness I/S

Hellebakken 2A, 8600 Silkeborg

CVR: 42372846

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 16 26 86

E-mail: info@barafitness.dk 

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: 08.00 - 15.00