Intro-tilbud på personlig træning

I ZenFitness Silkeborg

Intro-tilbud:

KUN 350 kr. pr. session.

SPAR 250 kr.

Gælder december og januar.

Træn 2 for 1 pris​ - tag en ven med, og del udgiften.

Hvad får jeg i et forløb hos jer?

I et 1-1 Personligt træningsforløb hos os får du:

  • Profesionelle træningssessioner.
  • ​En periodiseret plan.
  • ​Træningsprogrammer designet specifikt til dine mål.
  • ​Tracking af træningsdata og progression.
  • ​Adgang til online support.
  • ​Arbejde med dine kostvaner, ved ønske og behov.

BARA Fitness

Kvalitet, uddannelse og det hele menneske​

En stærk baggrund

Vi har begge en baggrund indenfor elite gymnastik.

Europamester i power tumbling

Rasmus er Europamester i powertumbling med Oliver som træner.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med krop og bevægelse.

Vi får dig i mål​

At hjælpe privatpersoner og atleter med at nå deres mål, er noget af det fedeste vi ved.

​Uddybning af hvad du får i et forløb hos os

De personlige træningssessioner anvendes til at arbejde med teknik, pauser, tempo og andre faktorer der er vigtige for dit forløb. Ydermere bruges de til at samle op på perioden siden sidste træning, følge op på den langsigtede plan og lægge plan for perioden inden næste træning.

Varighed pr. træning af 60 minutter.

​Den langsigtede plan for perioden designes ud fra din kalender, dine ønsker og mål. Det sikrer, at vi får lagt en holdbar plan, som skaber de bedste forudsætninger for din træning.

Træningsprogrammerne udarbejdes med udgangspunkt i den langsigtede plan, og laves så den imødekommer dine træningsmuligheder.

​​En af de ting, der gør en stor forskel for din progression, er at alt dit træningsdata bliver tracket. Det betyder, at vi tæt kan følge din udvikling og have overblikket over din træningsbelastning.

I et personligt træningsforløb hos os, får du adgang til online support. Det betyder, at du mellem træninger kan komme i kontakte med os og få sparring.

Arbejdet med dine kostvaner vil tage udgangspunkt i små ændringer ad gangen, som fasttømres i din hverdag. Vi mener ikke at kostplaner er den rigtige løsning for den almindelige dansker, og vil langt hellere arbejde på at skabe holdbare vaneændringer du kan vedligeholde på den langebane.

Tag det første skridt mod en stærkere, sundere og mere powerfuld version af dig selv.

Med et videomøde får du mulighed for at se os i øjnene, mens vi diskuterer dine mål og ønsker for dit træningsforløb. Du vil få mulighed for at stille os alle de spørgsmål, du måtte have, og vi vil give dig vores bedste råd og vejledning. Det vil give dig en bedre forståelse af, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål, og hvilken træningspakke der vil passe bedst til dig.

Hør hvad vores klienter synes​

Vores forløb er designet til at imødekomme dine individuelle behov og mål. Vi tror på en personlig tilgang til træning og vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du når dine drømme og opnår de bedst mulige resultater.

Vores dedikerede team af professionelle trænere har en passion for at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale. Gennem vores forløb får du adgang til ekspertise, teknisk feedback og struktureret planlægning, som vil hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv.

Læs mere om vores forløb og se anmeldelser fra stærke klienter, der har oplevet en fantastisk udvikling hos os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at nå dine mål og opnå større præstationer

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Super træning af BARA

Jeg har fået træning og kost af BARA i omkring 6 måneder. Det har virkelig været en fornøjelse at være en del af sådan et professionelt og vel organiseret forløb.

Jeg har haft Oliver som min coach, og han har virkelig bare været på pletten ift. feedback, sparring og ændringer i mine planer, alt efter hvad jeg havde brug for.
BARA har hjulpet mig i super form op mod EM i power tumbling.

Det har virkelig været en sand fornøjelse at være på forløb ved BARA.

Martin Abildgaard

BARA FITNESS ER DET BEDSTE

10/10 BARA Fitness er det bedste 💪

Hvis du vil have noget for pengene og virkelig god personlig træning så er det BARA Fitness 🙏 gode feedback og en god struktur og så er Rasmus og Oliver simpelthen for seje til at få en til at blive ved med at kæmpe mod sine mål 🔥💪 fantastisk sted 👍 10/10

Let's go 🙏​

Rasmus Gaarde Sørensen

Kæmpe anbefaling

Har de sidste 4,5 uge knoklet mig igennem mega fed træning og lækker kost. Har aldrig troet at det ville være så nemt at tabe mig.

BARA Fitness har guidet mig gennem hård træning og kostomlægning. Resultatet kan tydelig ses på vægten og rundt om på kroppen. Fede nye vaner som er kommet for at blive. Mega fedt med daglig kontakt - MAX motiverende.

Så tusinde tak Oliver og Rasmus - uden jer lå jeg stadig i sofaen ;-)

Mette Bergstrøm

Super tilfreds med forløbet

Jeg søgte hjælp til at øge min muskelmasse, da det var gået lidt i stå for mig selv. Derudover ønskede jeg også at udvide min viden indenfor træning, og forbedre mine teknikker.

Jeg fik tildelt nogle super gode programmer, som passede lige til mig. Derudover fik jeg nogle gode samtaler, hvor vi talte teknik, kost, gode råd og træning generelt.

Så min teknik blev generelt bedre, og min viden en hel del bredere, hvilket var hvad jeg ønskede. Min muskelmasse steg også, så alt i alt er jeg supertilfreds!

Kristian Lind

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bara Fitness I/S

Hellebakken 2A, 8600 Silkeborg

CVR: 42372846

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 16 26 86

E-mail: info@barafitness.dk 

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: 08.00 - 15.00