Bodybuilding

Med Rasmus Steffensen

Bodybuilding er sportsgrenen, hvor vi træner efter at bygge så meget muskelmasse som muligt og skulpterer kroppens udseende.

Det kræver benhårdt arbejde at opnå de ønskede resultater og du skal ikke forvente du kan gøre det på et par uger. Det kræver kontinuerligt, hårdt og smart arbejde.

Bodybuilding er lige så meget en kunstart, som det er en sportsgren. Det er de små marginaler vi hele tiden forsøger at optimere og perfektionere. 

Det er muligt at konkurrere i denne disciplin, komme på scenen og blive vurderet på størrelse, konditionering og symmetri. Det er dog ikke et krav. Træningsformen kan nemlig sagtens bruges til “bare” at stå skarpt på stranden eller vedligeholde så meget muskelmasse som muligt, når vi bliver ældre.

Find hurtigt den info du søger

In-person forløb

I et personligt træningsforløbet med fokus på bodybuilding, skal vi flytte grænser, lære kroppen bedre at kende, blive stærkere og større.

Det gør vi gennem velovervejet og skarp periodisering, samt forskellige intensitetsteknikker. 

Hele vejen igennem står jeg lige ved din side, guider dig i teknik og støtter dig i projektet.

Et in-person forløb i bodybuilding egner sig til både meget øvede og relativt nye i fitness centeret.

Online forløb

I et online forløb, vil du fortsat opleve en 100% personlig tilgang til din træning. Vi vil være i tæt dialog løbende og vil kommunikere både på tekst, tale og video.

Hver uge vil der være check in, hvor vi går hele ugens træning og kost igennem. Her vil vi også kigge ind i eventuelle justeringer til den næste uge.

Du vil modtage alt du behøver for at jagte bodybuilder drømmen digitalt, og fortsat have kvaliteten af en personlig træner lige ved hånden.

Mix af In-person & Online

Kombinationen af in-person og online, kan for mange være den helt rigtige løsning.

Når vi ses til vores in-person træningssessioner får vi rettet småfejl og tager nørdebrillerne på, og går dybt ned i detaljerne.

Dette mix er med andre ord det bedste fra to verdener. Vi får kvalitetssikring af at mødes og justere små tekniske finesser, samtidig med, at vi løbende er i tæt dialog om hvordan det går med træningen, kosten og ikke mindst kroppen.

F.A.Q.

Nej, det er bestemt ikke et krav, at du skal stille op til konkurrence for at være i bodybuilding forløb hos mig.

Hvorvidt du ønsker at stille op er 100% op til dig, og ikke noget du behøver være afklaret med eller have taget en beslutning om før opstart.

Nej. Jeg tror fuldt og fast på tilgangen “If it fits tour macros”. Det betyder, at vi arbejder med kalorietracking, som er meget mere fleksibelt og som ikke kræver at du skal spise det samme, dag ud og dag ind.

Kostplan bliver først et værktøj i en potentiel prep. op mod konkurrence. 

Ikke hos mig!

Jeg arbejder kun med naturlig bodybuilding og naturlige atleter.

Du vil derfor også blive præsenteret for en klientkontrakt, hvor du blandt andet skriver under på, at du ikke tager eller tidligere har taget ulovlige præstationsfremmende stoffer, hvis du starter op i et bodybuilding forløb hos mig.

Dette websted anvender cookies. Ved at fortsætte, accepterer du brugen af cookies.