Styrketræning for atleter

Få hjælp til at nå dine personlige, og sportslige mål

Hos BARA Fitness har vi stor erfaring i at hjælpe atleter med styrketræning, og vi hjælper også gerne dig, hvis du kunne tænke dig at blive større, stærkere og hurtigere.

Med vores hjælp har du mulighed for at opnå dine personlige mål og få mere ud af din træning. Vi hjælper blandt andet atleter fra Ikast-Brande, Herning, Silkeborg og omegn, men også fra resten af landet, idet vi tilbyder online personlig træning.

BARA Fitness

Kvalitet, uddannelse og det hele menneske​

En stærk baggrund

Vi har begge en baggrund indenfor elite gymnastik.

Europamester i power tumbling

Rasmus er Europamester i powertumbling med Oliver som træner.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med krop og bevægelse.

Vi får dig i mål​

At hjælpe privatpersoner og atleter med at nå deres mål, er noget af det fedeste vi ved.

Vi tilsender dig alt det nødvendige materiale

Når du vælger at lade os hjælpe dig med din styrketræning, har du mulighed for at benytte dig af vores onlinehjælp. Det er en fordel, fordi du ikke behøver at møde fysisk op til træningen, men kan træne i dine egne lokaler, når det passer dig.

Med vores online træningshjælp får du adgang til personlig onlinetræning, træningsplaner, mulighed for tracking af din træningsdata samt en supportfunktion, hvor du kan få gode råd og vejledning. Med vores videosessioner og materiale får du alt den nødvendige viden, som du skal bruge for at nå dine træningsmæssige mål rent styrkemæssigt.

På baggrund af vores store erfaring inden for elitegymnastik tilbyder vi også 1-1 træning. Som atlet kan det være ideelt med 1-1 træning, da vi i fællesskab kan tjekke og danne os et overblik over din teknik og udførelser på træningen. Derudover er det også nemmere at sparre samt sætte mål for din træning, hvis vi taler sammen ansigt til ansigt. 

Vores baggrund, vision og mission

Du vil få hjælp til styrketræning af enten Rasmus eller Oliver. Vi har begge en baggrund inden for elitegymnastik, hvor Rasmus er en af de bedste atleter i verden, mens Oliver er en af landets førende trænere.

I mere end et årti har vi specialiseret os i, hvilke typer styrketræning der virker bedst for at give atleter de absolut bedste fysiske forudsætninger for at opnå store præstationer – og vi hjælper også gerne dig. At hjælpe atleter med at nå deres mål er noget af det fedeste, vi ved.

Vi ønsker at hjælpe dig til at nå nye højder rent præstationsmæssigt, og her spiller styrketræningen en afgørende rolle.

Vores priser på personlig træning

Vi tilbyder længerevarende forløb, da vi ved, at det er nøglen til succes. Vores priser på online træning ligger på 5.500 kr. for et 4-måneders forløb, 9.500 kr. for 8 måneder og 12.000 kr. for 12 måneder. Vores priser på 1-1 personlig træning ligger mellem 7.500 kr og 30.000 kr.
​Læs mere om forløb og priser på Online personlig træning, Hjælp til væggtab eller 1-1 personlig træning.

Priser på Online Personlig Træning

Se vores priser på Online Personlig Træning.

Start din personlige udvikling med et videomøde

Vi anbefaler, at du booker et videomøde. Det er meget mere personligt og vil skabe den bedste start for vores potentielle samarbejde.

Personlig træner i Silkeborg, Ikast-Brande, Herning og omegn.

Hør hvad vores atleter synes​

Et forløb hos os er et samarbejde mellem vores personlige trænere og den enkelte træningsudøver. Vi lægger vægt på at være personlige og tager udgangspunkt i netop din situation og dine mål.

Her kan du se nogle af vores flotte anmeldelser fra stærke atleter, som har gennemgået en fantastisk udvikling hos os.

Et oplagt valg

Oplagt valg hvis man som sportsudøver skal komme stærkt igen efter en skade.

Mit forløb hos BARA Fitness nærmer sig sin afslutning. Det har været et langt forløb med et brækket ben i juni 2021, hvor jeg har haft glæden af at have Rasmus på sidelinjen. Han er dygtig til sin træningsteori, men det som gør ham og BARA Fitness unikke er det nærvær og den støtte man får i et forløb. Her bliver man taget ligeværdigt med på sidelinjen så forløbet løbende tilpasses 100% af ens behov. Her taler jeg ikke kun om belastning og intensitet af træningerne, men en stor opbakning og forståelse, som når jeg har forklaret mine bekymringer og tanker om mine smerter fra benet, som kan have været svære at gennemskue.

Jeg er sikker på, at jeg har flyttet mig lige så meget mentalt som fysisk og BARA Fitness rummer det hele. Jeg er allerede klar til at give den fuld gas til springgymnastik igen, Tusind tak. 

Kæmpe anbefaling herfra

Mads Andersen

Super træning af BARA

Jeg har fået træning og kost af BARA i omkring 6 måneder. Det har virkelig været en fornøjelse at være en del af sådan et professionelt og vel organiseret forløb.

Jeg har haft Oliver som min coach, og han har virkelig bare været på pletten ift. feedback, sparring og ændringer i mine planer, alt efter hvad jeg havde brug for.

BARA har hjulpet mig i super form op mod EM i power tumbling.

Det har virkelig været en sand fornøjelse at være på forløb ved BARA (Y).

Martin Abildgaard

100% den bedste løsning

BARA Fitness er pisse professionelle, og det har været med til at udvide min horisont inden for styrketræning 😊

De går meget op i en og finder 100% den bedste løsning til en og ens mål!

Kæmpe tommel her fra 👍

Mathias Morsing

BARA Fitness er det bedste

10/10 BARA Fitness er det bedste 💪

Hvis du vil have noget for pengene og virkelig god personlig træning så er det BARA Fitness 🙏 gode feedback og en god struktur og så er Rasmus og Oliver simpelthen for seje til at få en til at blive ved med at kæmpe mod sine mål 🔥💪 fantastisk sted 👍 10/10

Let's go 🙏​

Rasmus Gaarde Sørensen

Gode oplevelser med BARA

Har kun gode oplevelser med BARA Fitness coaching. I mit forløb har jeg opnået positive resultater ved en behagelig og motiverende proces. 

Hvis jeg har haft spørgsmål eller ønsker om ændringer i planen har min coach altid stået klar med hjælp og lyttet til mig. 

Jeg kan klart anbefale at starte et forløb hos BARA Fitness.

Sofie Stausbøl-Grøn

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bara Fitness I/S

Hellebakken 2A, 8600 Silkeborg

CVR: 42372846

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 16 26 86

E-mail: info@barafitness.dk 

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket