Personlig træning

Skræddersyet træning, skræddersyet succes

Med et 1-1 personligt træningsforløb sikre vi de bedste forudsætninger for at du når dine mål.

Træningen vil foregå i de fantastiske faciliteter i Silkeborg, hvor vi har adgang til det allerbedste udstyr, der vil sikre, at du får den mest effektive træning, der er skræddersyet til dine individuelle behov og mål. Vores dygtige trænere vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du får den optimale træning og støtte, så du kan nå dine mål og opleve en fremragende udvikling. 

Lad os sammen tage skridtet mod din succes.

BARA Fitness

Kvalitet, uddannelse og det hele menneske​

En stærk baggrund

Vi har begge en baggrund indenfor elite gymnastik.

Europamester i power tumbling

Rasmus er Europamester i powertumbling med Oliver som træner.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med krop og bevægelse.

Vi får dig i mål​

At hjælpe privatpersoner og atleter med at nå deres mål, er noget af det fedeste vi ved.

Hvad får jeg i et forløb hos jer?

I et 1-1 Personligt træningsforløb hos os får du:

  • Personlige træningssessioner.
  • ​En periodiseret plan for hele perioden.
  • ​Træningsprogrammer designet specifikt til dine mål.
  • ​Tracking af træningsdata og progression.
  • ​Adgang til online support.
  • ​Arbejde med dine kostvaner, ved ønske og behov.

De personlige træningssessioner er en enestående mulighed for at fokusere på de vigtige faktorer, der vil hjælpe dig med at nå dine mål og opleve en betydelig fremgang. Vores dygtige trænere vil give dig en individuel træningsplan, der er skræddersyet til dine behov og mål, og vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du får den optimale støtte og vejledning. I løbet af de personlige træningssessioner vil vi også samle op på din fremgang siden sidste træning, følge op på den langsigtede plan og lægge plan for perioden inden næste træning.

​Den langsigtede plan for perioden er skræddersyet til dine unikke behov, og vil blive tilpasset din kalender og dine ønsker. 

Træningsprogrammerne er designet ud fra din makroplan og dit træningsmiljø. Vi tager hensyn til det udstyr, du har til rådighed, og det antal ugentlige træninger, der passer ind i din hverdag. Alt efter dit mål skal du forvente at investere mellem 2-5 træningspas om ugen. Dine træningsprogrammer er skræddersyet til at imødekomme dine behov og mål.

En af de ting, der gør en stor forskel for din progression, er at tracke med dine træningsdata. Det betyder, at vi kan følge din udvikling tæt og monitorere din træningsbelastning for at sikre, at du opnår de bedste resultater. Ved at have et godt overblik over dine træningsdata kan vi træffe datadrevne beslutninger om din træning, så du kan fortsætte med at forbedre dig og nå dine mål.

Udover de personlige træningssessioner vil du også have adgang til online support, så du kan komme i kontakt med vores professionelle trænere og få sparring og vejledning, når du har brug for det. Det vil sikre, at du altid har en ekspert ved din side, der kan støtte og guide dig, så du kan opnå de bedste resultater.

Arbejdet med dine kostvaner vil være fokuseret på at skabe små, men holdbare ændringer i din hverdag, der vil hjælpe dig med at opnå en sundere livsstil. Vi anerkender, at kostplaner ikke er den bedste løsning for den almindelige dansker, og vil i stedet arbejde på at hjælpe dig med at skabe vaneændringer, som du kan vedligeholde på den lange bane.

Vi anbefaler forløb af minimum 4 måneders varighed

Dit forløb vil bestå af flere mesocyklusser, der bygger ovenpå hinanden for at sikre den bedst mulige progression for dig. Mesocyklusserne er de faser, dit forløb opdeles i, og de er designet ud fra makroplanen for at give dig de bedste resultater.

Uanset om dine mål er vægttab, muskelvækst eller øget styrke, ved vi fra forskning at der ikke findes nogen quick-fix løsning. I stedet ønsker vi at give dig de bedste redskaber og værktøjer, så du kan komme ud på den anden side af dit træningsforløb med en masse viden og knowhow, der vil hjælpe dig med at holde din træning og dine kostvaner på sporet fremadrettet. Vores dygtige trænere vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du får en træningsplan, der er skræddersyet til dine behov og mål, så du kan opleve en stor fremgang og succes i din træning.

Priser

Træn 2 til 1 pris

Det er muligt at dele træningstid med en ven, kollega, holdkammerat, familiemedlem eller anden person, der har samme mål og ønsker som dig. Hvis I har samme mål og ønsker at følge samme træningsprogram, vil I få 50% rabat på begge forløb. Hvis I har forskellige mål og derfor skal have forskellige træningsprogrammer, vil I stadig få 25% rabat på begge forløb. Det er en unik mulighed for at få maksimalt ud af din træning og opnå fremragende resultater, mens du samtidig sparer penge.

1 x træning om ugen

2.400 DKK

pr. måned

2 x træning om ugen

4.800 DKK

pr. måned

3 x træning om ugen

6.000 DKK

pr. måned

Tag det første skridt mod en stærkere, sundere og mere powerfuld version af dig selv.

Med et videomøde får du mulighed for at se os i øjnene, mens vi diskuterer dine mål og ønsker for dit træningsforløb. Du vil få mulighed for at stille os alle de spørgsmål, du måtte have, og vi vil give dig vores bedste råd og vejledning. Det vil give dig en bedre forståelse af, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål, og hvilken træningspakke der vil passe bedst til dig.

Hør hvad vores klienter synes​

Vores forløb er designet til at imødekomme dine individuelle behov og mål. Vi tror på en personlig tilgang til træning og vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du når dine drømme og opnår de bedst mulige resultater.

Vores dedikerede team af professionelle trænere har en passion for at hjælpe dig med at nå dit fulde potentiale. Gennem vores forløb får du adgang til ekspertise, teknisk feedback og struktureret planlægning, som vil hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig selv.

Læs mere om vores forløb og se anmeldelser fra stærke klienter, der har oplevet en fantastisk udvikling hos os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at nå dine mål og opnå større præstationer

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Super træning af BARA

Jeg har fået træning og kost af BARA i omkring 6 måneder. Det har virkelig været en fornøjelse at være en del af sådan et professionelt og vel organiseret forløb.

Jeg har haft Oliver som min coach, og han har virkelig bare været på pletten ift. feedback, sparring og ændringer i mine planer, alt efter hvad jeg havde brug for.
BARA har hjulpet mig i super form op mod EM i power tumbling.

Det har virkelig været en sand fornøjelse at være på forløb ved BARA.

Martin Abildgaard

BARA FITNESS ER DET BEDSTE

10/10 BARA Fitness er det bedste 💪

Hvis du vil have noget for pengene og virkelig god personlig træning så er det BARA Fitness 🙏 gode feedback og en god struktur og så er Rasmus og Oliver simpelthen for seje til at få en til at blive ved med at kæmpe mod sine mål 🔥💪 fantastisk sted 👍 10/10

Let's go 🙏​

Rasmus Gaarde Sørensen

Kæmpe anbefaling

Har de sidste 4,5 uge knoklet mig igennem mega fed træning og lækker kost. Har aldrig troet at det ville være så nemt at tabe mig.

BARA Fitness har guidet mig gennem hård træning og kostomlægning. Resultatet kan tydelig ses på vægten og rundt om på kroppen. Fede nye vaner som er kommet for at blive. Mega fedt med daglig kontakt - MAX motiverende.

Så tusinde tak Oliver og Rasmus - uden jer lå jeg stadig i sofaen ;-)

Mette Bergstrøm

Super tilfreds med forløbet

Jeg søgte hjælp til at øge min muskelmasse, da det var gået lidt i stå for mig selv. Derudover ønskede jeg også at udvide min viden indenfor træning, og forbedre mine teknikker.

Jeg fik tildelt nogle super gode programmer, som passede lige til mig. Derudover fik jeg nogle gode samtaler, hvor vi talte teknik, kost, gode råd og træning generelt.

Så min teknik blev generelt bedre, og min viden en hel del bredere, hvilket var hvad jeg ønskede. Min muskelmasse steg også, så alt i alt er jeg supertilfreds!

Kristian Lind

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Bara Fitness I/S

Hellebakken 2A, 8600 Silkeborg

CVR: 42372846

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 16 26 86

E-mail: info@barafitness.dk 

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: 08.00 - 15.00